LEARN MORE

WIE BEN IK?

 

Marianne van Katwijk is een hoogopgeleide en gecertificeerde Sex, Love & Relationship Coach. Ze is een van de top 1% holistische en geïntegreerde seksualiteitscoaches ter wereld en werkt als een professionele coach met individuen, echtparen en groepen.

 

Ze behaalde haar master in Sociale Psychologie, gespecialiseerd in positieve psychologie en Solution Based Coaching. Ze is afgestudeerd aan de Tantric School of Integrated Sexuality van Layla Martin en is een gecertificeerde Reiki-meester en -leraar in zowel de Usui-traditie als de Tera Mai-traditie. Marianne heeft een uitgebreide opleiding gevolgd aan de International Academy of Consciousness.

 

Ze is een Jade-Ei expert en de oprichter en ontwikkelaar van YoniYoga, een nieuwe vorm van yoga met een focus op het

ontwaken van de kracht en energie van de vrouwelijke Yoni. Marianne is toegewijd aan de empowerment van vrouwen en leidt workshops en retraites over de hele wereld, gericht op sensueel zelfvertrouwen en bewustwording van binnenuit. Haar werk is niet alleen gericht om haar klanten hun intieme levens en relaties te transformeren, maar reikt uit naar alle vlakken van het leven van haar klanten.

 

Marianne heeft vele jaren over de hele wereld gereisd om manieren te vinden, en technieken te verzamelen om haarzelf een diep en authentieke gevoel van speelsheid, plezier en vertrouwen in het leven te geven en zich vol levendigheid in haar eigen lichaam te voelen en zelfverzekerd in haar seksualiteit. De verschillende technieken en oefeningen die ze verzameld heeft, gebruikt ze in haar werk als coach, docent en trainer.

 

"Ik wil de vrouwen die dit lezen laten weten dat ik me hetzelfde heb gevoeld. Ik wil graag alle vrouwen laten weten, die zoekende zijn of in stilte lijden, dat ik mij ook zo heb gevoeld. Ik wil graag dat je weet dat het ook voor jou mogelijk is om je vol levendigheid in je eigen lichaam te voelen, en om sensueel en seksueel zelfvertrouwen te ervaren. Ik weet dat jij een van die dames bent, omdat jij dit nu leest. Ik weet ook dat der niets mis is met jou en je vrouw zijn.  Al wat jij nodig hebt is de juiste begeleiding en eenvoudige krachtige tools om je eigen innerlijke wilde extatische vuur te laten branden”

Marianne

Geïnteresseerd om met mij te werken - Learn more

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

© COPYRIGHT 2017 Marianne van Katwijk. All rights reserved.

Contact | Privacy Policy | Disclaimer | Terms & Conditions