Yoni Magic Mastery 6-weekse online

JADE - EI

Training

Herken jij je hierin?

- Wil je je op je gemak voelen in je lichaam en in contact staan met je sensualiteit?

- Heb je relatieproblemen en denk je weleens dat het aan jou ligt?

- Worstel je met je seksleven en je seksualiteit - pijn, gebrek aan verlangen, verkrampt je lichaam zich bij de eerste aanraking?

- Wil je verbinding maken met het goddelijke krachtige energetische wezen dat je in essentie bent?

- Verlang je naar seks - maar vermijd je het, omdat het voor jou verbonden is met pijn, frustratie en verdriet?

- Wil je meer zachtheid binnen in jezelf ervaren, en het constante pushen en moeten nu echt eens loslaten?

- Voel je dat er meer is dan het vluchtige orgasme dat je nu af en toe weet te bereiken, en snakt je ziel ernaar om ECHT genot en turn-on te ervaren?

Ik kan je laten zien hoe je vol zelfvertrouwen kunt leven als een krachtige, magnetische, superbewuste, sexy Queen. En jou daarbij stimuleren om vanuit een speelse, vreugdevolle plek, plezier en volledige vrijheid in jouw leven te creëren.

 

De training die ik hiervoor heb ontwikkeld is gebaseerd op de eeuwen oude Jade-Ei beoefening.

6-Weekse Online Jade-ei Programm

YONI MAGIC MASTERY

Het Jade-ei is een heilige, oude, energetische beoefening die door vrouwen, voor vrouwen, is gecreëerd. Om het seksuele verlangen te vergroten. Je te verbinden met je innerlijke vertrouwen, speelsheid, levendigheid en verbinding in je lichaam. En een algemeen gevoel van welzijn, vitaliteit en vrijheid te creëren.

Ik zal je laten zien hoe je een echte verbinding met je lichaam en je innerlijke kracht kunt ervaren. Hoe je zelfvertrouwen en waardigheid kunt voelen - op een manier die gemakkelijk en eigenlijk ook heel LEUK is.

Ook jij kunt je vrij in je lichaam en je leven voelen - of dat betekent dat je je kunt ontspannen in overgave en echt ten volle kunt genieten van seksuele intimiteit met je partner of vreugde, speelsheid en levendigheid in je dagelijkse leven kunt ervaren.

Stel je voor dat je ...

 • Je een diepe spirituele verbinding met je eigen lichaam ervaart

 • Je oude patronen van verdriet, boosheid, woede, depressie, angst en onzekerheid transformeert naar een nieuwe versie van jezelf; de sexy-wild-warrior-woman.

 • Leeft vanuit een plek waar je een alledaagse verbinding voelt met het goddelijke, waarbij je niet het gevoel hebt dat je niet goed genoeg bent of dat je moet veranderen.  

 • Je jezelf volledig accepteert zoals je bent en daarmee onvoorwaardelijk van jezelf houdt.

 • Pijnvrije seksuele gemeenschap ervaart. En intens geniet van een bevredigend seksleven.   

 • Meer rust, verbinding, zachtheid, zelf-liefde, vitaliteit en allerdaagse plezier kan ervaren.

 • Kan leren hoe je jezelf kan beminnen zodat jij je altijd van binnen uit opgevuld voelt.

 • Je vrouwelijke zachtheid EN kracht kunnen voelen in alles wat je doet.

Hoe werkt het online

6 weekse

Yoni Magic Mastery

programma

Het programma vindt online plaats. De eerste week heb je toegang tot het Bonus Jade-egg eBook, de introductie video voor week 1 (30 minuten) en een 1 uur durende Jade-egg oefenvideo. En een lijst met links naar verschillende bonusvideo's met meer informatie over het jade-ei.

 

In de introductie en oefenvideo zal ik de oefening van de week uitleggen en introduceren en zal ik je stap voor stap door een Jade - ei oefening begeleiden. Deze in totaal 90 minuten durende video-introducties en -oefeningen worden wekelijks, eenmaal per week vrijgegeven. (6 introductievideo's in totaal en 6 oefenvideo's in totaal).

 

Bovendien ontvang je ook unieke en krachtige sjamanistische jade-ei rituelen. Deze rituelen zullen helpen om de kracht van het heilige eivorm en het symbool waar het eitje voor staat te versterken. Deze heilige geometrische vorm is het symbool van de grootste creatieve kracht. De creatie van een creatief magisch alchemistisch proces van het vrouwelijke principe van levenskrachtcreatie.

 

Deze sjamanistische jade-ei rituelen zullen je jade-ei bekrachtigen. Je impregneerd je jade-ei met je verlangens, zodat de mystieke levens-krachten van het ei voor je zal gaan werken.

 

Je zal leren om jouw yoni-ei beoefening letterlijk om te zetten in JOUW superkrachtige transformatieve beoefening!!

 

Er zijn verschillende aanvullende begeleide meditaties die als extra ondersteuning in je transformatieproces werken.

Hoe ziet het programma er week tot week uit:

1

Basic Jade-egg & Pleasure Practice

We leggen de basis voor de komende weken. Een goed begin is de helft van de transformatie. Deze week gaat het erom dat je leert hoe je het ei moet gebruiken, en om een ​​basisroutine te maken waar je altijd terug kunt komen!

2

Healing & De-armoring Practice

Deze zachte maar krachtige oefeningen helpen je om alles los te laten, te integreren en te helen dat ons ervan weerhoudt om contact te maken met onze seksuele kracht. Emoties, angsten, trauma, conditionering, vroegere minnaars, candida, etc.

3

Yoni Power & Yoni Nidra Practice 

Je Yoni is het krachtcentrum van je lichaam. Door je vaginale spieren actief te trainen, creëer je door jade-ei-gewichtheffen kracht in je spieren, versterk je de vagina, creëer je bloedcirculatie die vitaliteit en sensitiviteit brengt.

Yoni Nidra leert je hoe je je Yoni diep kunt ontspannen.

4

Wild Woman & Womb Release Practice

Deze week duiken we diep in de kracht van je yoni, en zijn verbinding met je oorspronkelijke oerwezen. We zullen ons ook concentreren om je in contact te brengen met de geweldige sensaties en de kracht van onze baarmoedermond en je baarmoeder.

5

Sex Magic & Great Goddess Practice

Je seksuele energie is je goddelijke creatieve levenskracht-energie. Door te leren hoe je deze energie kunt focussen, kun je deze superkracht omzetten in actie. Je leert de kunst van het aanroepen van de kracht van de Godin om een ​​diepe verbinding met de grote Godin in je te creëren.

6

Energy Orgasm & Sensual Confidence Practice

Deze laatste week concentreer je je op het beheersen van de kunst van jezelf vullen van binnenuit met orgastische energie, zodat je in staat bent om  vol zelfvertrouwen, sexy, heelheid, kracht en vrijheid door je leven te lopen!

BONUSSEN

 • Zes downloadbare Jade-Egg-meditatieoefeningen van 15 minuten, waar je naar kunt luisteren wanneer je maar wilt, en die je voor altijd mag bewaren!

 • Een e-boek over Jade-Egg-instructies, met alle dingen die u moet weten over het Jade-Egg, evenals schriftelijke basispraktijken

 • Sjamanistische Jade- ei rituelen

 • Verschillende Suport-meditaties

 • 24/7 e-mailondersteuning voor vragen - ik reageer meestal binnen 36 uur

 • Speciale Voxer-groep, voor dagelijkse ondersteuning van tekst- / spraakberichten

 • Links naar extra Jade-egg video's

Als extra superbonus:

Speciale Yoni Magic School Voxer-groep

 

 • Een geweldige plek om contact te maken met je mede-Yoni Magic School-leden

 • Deel je overwinningen en ervaringen 

 • Stel vragen wanneer het jouw het beste uitkomt

 • Neem contact op voor persoonlijke hulp van mij (Marianne)

 • Alles wat we doen in het Yoni Magic Mastery - programma is aangepast om je te helpen in je krachtige, magnetische, zelfverzekerde vrouwelijke zelf te stappen

 

 

Ben jij er klaar voor om echt in je krachtige magnetische super zelfverzekerde sexy zelf te stappen?

WAT DEELNEMERS ZEGGEN OVER YONI POWER PROGRAMMA

"Na het bijwonen van het Jade Ei programma, realiseerde ik me dat mijn orgasme langer duurden! Dat is het eerste dat ik heb opgemerkt Ten tweede kan ik je vertellen dat ik voor de eerste keer in mijn leven een vaginaal orgasme heb gehad !! Er is ook een ander "goed gevoel" ontstaan. Sinds de dag dat ik met de Jade-ei begon te oefenen, voel ik me veel meer sereen en sterker vanbinnen (moreel en alles). Het is alsof ik een halfvergeten deel van mijn kracht, van mijn eigen lichaam, heb ontdek en nu gebruik. Ik voel me meer heel. Ik voel me meer vervuld. "

Deniz Balkan - Turkey

"Ik vond het nogal eng om met het jade-ei te werken en bovendien met een groep vrouwen die ik niet ken, maar ik kende Marianne al eerder van Yoni Yoga en was nieuwsgierig om dieper te gaan en ik vertrouwde dat ze een veilige plek zou bieden om het jade-ei te verkennen.  Ik heb geleerd om mijn lichaam meer te voelen en dat gevoel te vertrouwen. In plaats van mezelf in mijn gedachten te verliezen merkte ik dat mijn lichaam ook een stem heeft en dat hoor ik nu! Ik heb toegang gekregen tot een kracht die ik eerder heb gekend en heb meegemaakt, maar niet altijd wist hoe ik die moest bereiken. Die kracht en energie zit in mijn baarmoeder en het is de zachtste en liefdevolste zachte energie die ik ooit heb gevoeld. Ik heb nu het gevoel dat ik een toolkit heb, hoe ik toegang kan krijgen tot mijn kracht, verbinding kan maken met mijn baarmoeder, mijn hart en in MIJ zelf. En ik hou er echt van, MIJ!

Dat is een geweldige openbaring om dat te kunnen zeggen tegen mijzelf en tegen de wereld. De controle te hebben over mijn eigen seksualiteit, plezier en genezing is een daad van empowerment. Marianne is een geweldige leraar. Ze is zachtaardig, gefocust en diep toegewijd aan het wakker maken van de kracht van de yoni en baarmoeder van vrouwen. Ik kende de methoden die ze onderwijst uit boeken en probeerde ze alleen te doen, maar het is moeilijk om in de overgave te stappen, en daarom is het zo goed om door de oefeningen van het jade-ei te worden begeleid. Een veilige ruimte bieden is absoluut noodzakelijk om te kunnen loslaten en Marianne doet precies dat, met veel liefde en aanmoediging.

Ik zou Marianne zeker aanbevelen aan alle vrouwen, omdat ik denk dat vrouwen het verdienen te weten over de magische krachtplek die ze hebben tussen hun benen. De maatschappij leert ons niets over onze vrouwelijke geslachtsorganen, de meeste vrouwen kennen hun eigen anatomie niet eens en hoe ze hun bekkenbodemspieren kunnen versterken. Het is zo prachtig om te ontdekken dat er zoveel plezier en intimiteit in je eigen wezen te vinden is! Daarom zou ik elke vrouw aanraden die zich gestrest, verveeld, slaperig of gewoon nieuwsgierig voelt om aan hun relatie met hun yoni te gaan werken en te zien wat het voor hen betekent.

 

Marianne is geduldig en begrijpend in haar begeleiding, maar vertelt je ook wanneer je moet laten gaan, dieper moet duiken en door moet gaan. En hoewel ze aanwezig is, is haar begeleiding op zo'n manier dat jij je eigen reis ervaart, en het is een unieke individuele reis.

 

Dus wees moedig, bereidwillig, geduldig en liefhebbend met jezelf! Blijf de magie verspreiden, Marianne! '


 
Froukje van der Velde – Netherlands - Cultural anthropologist / Author / Musician 

"Ik heb een 6 weekse persoonlijke Jade ei-coachingsessies pakket met Marianne gedaan en vond het helemaal geweldig - keek elke week uit naar onze sessies!

 

Marianne houdt een kalme en tedere ruimte voor de oefening, die op momenten erg diep gaan. Ik voelde me altijd veilig en geliefd in haar aanwezigheid. Het voelde als een luxe om door een Jade-ei oefening met Marianne te worden geleid, alsof mijn innerlijke vrouw echt de kans kreeg om gevoed te worden en het gaf me een heel helder idee van wat mogelijk is met het Jade-ei wanneer het als een hulpmiddel wordt gebruikt voor seksuele meditatie-oefeningen.

 

De sessies waren een geweldig check-in-punt voor mij om betrokken te blijven en mijn eigen ritme op te bouwen. Ik ervaar nu een veel rijker gevoel van orgasme, op manieren die ik nog niet eerder heb ervaren, evenals een hernieuwd gevoel van heiligheid en goddelijkheid van seksualiteit. "
 
Marilou Snyders - South Africa

 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle
 • YouTube - Grey Circle

© COPYRIGHT 2017 Marianne van Katwijk. All rights reserved.

Contact | Privacy Policy | Disclaimer | Terms & Conditions