ONTDEK

6-Weekse Yoni Power Programma

Inschrijving nu OPEN

training begint

5 januari 2019

 

- Wil je je op je gemak voelen in je lichaam en in contact staan met je sensualiteit?

- Heb je relatieproblemen en denk je weleens dat het aan jou ligt?

- Worstel je met je seksleven en je seksualiteit - pijn, gebrek aan verlangen, verkrampt je lichaam zich bij de eerste aanraking?

- Wil je verbinding maken met het goddelijke krachtige energetische wezen dat je in essentie bent?

- Verlang je naar seks - maar vermijd je het, omdat het voor jou verbonden is met pijn, frustratie en verdriet?

Ik kan je laten zien hoe je vol zelfvertrouwen kunt leven als een krachtige, magnetische, superbewuste, sexy godin. En jou daarbij stimuleren om vanuit een speelse, vreugdevolle plek plezier en volledige vrijheid in jouw leven te creëren.

 

De training die ik hiervoor heb ontwikkeld is gebaseerd op de eeuwen oude Jade-Ei beoefening.

Introducing you Marianne's
6-Week Online Jade-egg Program

YONI POWER

Sensual Confidence

Jade-ei was een geheime beoefening die alleen bekend was bij de keizerin van China en haar bijvrouwen. Het is een heilige, eeuwenoude energetische beoefening gecreëerd door vrouwen, voor vrouwen, om seksueel verlangens te vergroten, zelfvertrouwen te creëren, speelsheid, levendigheid en verbinding met je lichaam en creëert een algemeen gevoel van welzijn en vrijheid.

Ik zal je laten zien hoe je een echte verbinding met je lichaam kunt ervaren, en je innerlijke kracht, zelfvertrouwen en waardigheid kunt voelen - op een manier die gemakkelijk en eigenlijk ook heel LEUK is.

Al snel voel je je vrij in je lichaam en je leven - of dat betekent dat je je kunt ontspannen in overgave en echt ten volle kunt genieten van seksuele intimiteit met je partner of vreugde, speelsheid en levendigheid in je dagelijkse leven kunt ervaren.

Stel je voor dat je ...

 • Je een diepe spirituele verbinding met je eigen lichaam ervaart

 • Je oude patronen van verdriet, boosheid, woede, depressie, angst en onzekerheid transformeert naar een nieuwe versie van jezelf; de sexy-wild-warrior-woman.

 • Leeft vanuit een plek waar je een alledaagse verbinding voelt met het goddelijke, waarbij je niet het gevoel hebt dat je niet goed genoeg bent of dat je moet veranderen.  

 • Je jezelf volledig accepteert zoals je bent en daarmee onvoorwaardelijk van jezelf houdt.

 • Pijnvrije seksuele gemeenschap ervaart. En intens geniet van een bevredigend seksleven.   

Hoe werkt de online 6 weekse

Yoni Power

Sensual Confidence

programma

Het programma vindt op een online platform plaats. De eerste week krijg je toegang tot het Jade-ei eBook en de introductie video voor week 1  (30 minuten) en een 1 uur video jade-ei oefening. In deze introductie video en practice video's  zal ik de oefening van die week introduceren en uitleggen. Deze Introductie en practices duren 90 minuten en vinden gedurende 6 weken eens per week plaats en staan geplant op de Zondagen. Dus maar liefs 6 praktische oefeningen in totaal. 

 

Daarnaast is er halverwege de week, op woensdag om 9am CET **, de live Q & A van 60 minuten (in totaal 6 Q & A-calls), waarbij we elkaar via Zoom ontmoeten (net zoiets als Skype, maar beter!). Hier kunt je al je vragen stellen en heb je de ruimte om te ervaringen te delen met de andere vrouwen in het programma.

 

** Deze tijden kunnen worden gewijzigd

In de live-calls zullen we:

 • Praten over alle ins en outs van de Jade Egg

 • Gaan we stap voor stap door transformerende oefeningen

 • Krijg je anatomische Yoni kennis

 • Deel je als je wilt je ervaringen samen met de andere vrouwen

 • Praat je over jouw angsten en verlangens maar ook over je overwinningen

 • Leer het Jade-ei op een manier te gebruiken, zodat je het in je dagelijkse leven kunt integreren

 • Bespreken we hoe je je Jade-ei oefening in een spirituele oefening kunt veranderen

 • Leer hoe je jouw seksuele energie kunt gebruiken om vreugde en overvloed in het in het leven te ervaren

 • Oefenen je met het helen van conditioneringen, emoties en trauma's op een zachte en leuke manier

Deze 6 weken zijn opgebouwd om je te helpen in je krachtige, magnetische, superbewuste, sexy-goddess-warrior-woman zelf te stappen. 

Hoe ziet het programma er week tot week uit:

1

Basic Jade-egg & Pleasure Practice

We leggen de basis voor de komende weken. Een goed begin is de helft van de transformatie. Deze week gaat het erom dat je leert hoe je het ei moet gebruiken, en om een ​​basisroutine te maken waar je altijd terug kunt komen!

2

Healing & De-armoring Practice

Deze zachte maar krachtige oefeningen helpen je om alles los te laten, te integreren en te helen dat ons ervan weerhoudt om contact te maken met onze seksuele kracht. Emoties, angsten, trauma, conditionering, vroegere minnaars, candida, etc.

3

Yoni Power & Yoni Nidra Practice 

Je Yoni is het krachtcentrum van je lichaam. Door je vaginale spieren actief te trainen, creëer je door jade-ei-gewichtheffen kracht in je spieren, versterk je de vagina, creëer je bloedcirculatie die vitaliteit en sensitiviteit brengt.

Yoni Nidra leert je hoe je je Yoni diep kunt ontspannen.

4

Wild Woman & Womb Release Practice

Deze week duiken we diep in de kracht van je yoni, en zijn verbinding met je oorspronkelijke oerwezen. We zullen ons ook concentreren om je in contact te brengen met de geweldige sensaties en de kracht van onze baarmoedermond en je baarmoeder.

5

Sex Magic & Great Goddess Practice

Je seksuele energie is je goddelijke creatieve levenskracht-energie. Door te leren hoe je deze energie kunt focussen, kun je deze superkracht omzetten in actie. Je leert de kunst van het aanroepen van de kracht van de Godin om een ​​diepe verbinding met de grote Godin in je te creëren.

6

Energy Orgasm & Sensual Confidence Practice

Deze laatste week concentreer je je op het beheersen van de kunst van jezelf vullen van binnenuit met orgastische energie, zodat je in staat bent om  vol zelfvertrouwen, sexy, heelheid, kracht en vrijheid door je leven te lopen!

BONUSSEN

 • Zes downloadbare Jade-ei meditatie-oefeningen van 15 minuten, waar je naar kunt luisteren wanneer je maar wilt, en die je voor altijd kunt houden!

 • Een Jade-ei Instructie eBoek, met daarin alle dingen die je moet weten over het Jade-ei, evenals geschreven basispraktijken

 • Een 100% puur Nefriet Jade-ei (dat ik je zal toesturen)

 • 10 weken gratis Yoni Power Membership (wat je toegang geeft tot de private Yoni Power Facebook group, waar Marianne nieuwe maan en volle maan rituele begeleid voor alle Yoni Power sisters van over de hele wereld)

 • Een volledige opname van elk live-gesprek - zodat je elk moment van de live-oproepen opnieuw kunt beleven

 • 24/7 e-mailondersteuning voor alle vragen - ik reageer meestal binnen 36 uur.

De Resultaten?

 • Voel je echt levendig en zelfverzekerd in je hele lichaam en in je eigen kunnen en waardigheid

 • Verwijder je vastzittende emoties, blokkades, trauma's en ervaar diep verbonden sensuele erotische intimiteit!

 • Ervaar je speelse, vreugdevolle essentie die je plezier geeft in het leven

 • Voel een sexy, sensueel en krachtig vertrouwen in je seksleven, je relatie en het dagelijks leven

 • Leef je dromen en verlangens na

 • Ervaar een echte intieme verbinding met jezelf, je partner en het leven

Ben je klaar om echt in je krachtige magnetische super zelfbewuste sexy zelf te stappen?

 

Het Yoni Power Programma is op dit moment gesloten voor inschrijving 

 

Geef je op voor de wachtlijst!

Yoni Power Sensual Confidence Program

DELUXE

Volledig 6 weken durend programma

+

Een Nephrite Jade-ei

+

Twee coaching-calls van 60 minuten 

585

Yoni Power Sensual Confidence Program

Volledig 6 weken durend programma

+

Een Nephrite Jade-ei

383

Yoni Power Sensual Confidence Program

DELUXE

Payment Plan

Volledig 6 weken durend programma

+

Een Nephrite Jade-ei

+

Twee coaching-calls van 60 minuten 

205/3 monthly

payments

WAT DEELNEMERS ZEGGEN OVER YONI POWER PROGRAMMA

"Na het bijwonen van het Jade Ei programma, realiseerde ik me dat mijn orgasme langer duurden! Dat is het eerste dat ik heb opgemerkt Ten tweede kan ik je vertellen dat ik voor de eerste keer in mijn leven een vaginaal orgasme heb gehad !! Er is ook een ander "goed gevoel" ontstaan. Sinds de dag dat ik met de Jade-ei begon te oefenen, voel ik me veel meer sereen en sterker vanbinnen (moreel en alles). Het is alsof ik een halfvergeten deel van mijn kracht, van mijn eigen lichaam, heb ontdek en nu gebruik. Ik voel me meer heel. Ik voel me meer vervuld. "

Deniz Balkan - Turkey

"Ik vond het nogal eng om met het jade-ei te werken en bovendien met een groep vrouwen die ik niet ken, maar ik kende Marianne al eerder van Yoni Yoga en was nieuwsgierig om dieper te gaan en ik vertrouwde dat ze een veilige plek zou bieden om het jade-ei te verkennen.  Ik heb geleerd om mijn lichaam meer te voelen en dat gevoel te vertrouwen. In plaats van mezelf in mijn gedachten te verliezen merkte ik dat mijn lichaam ook een stem heeft en dat hoor ik nu! Ik heb toegang gekregen tot een kracht die ik eerder heb gekend en heb meegemaakt, maar niet altijd wist hoe ik die moest bereiken. Die kracht en energie zit in mijn baarmoeder en het is de zachtste en liefdevolste zachte energie die ik ooit heb gevoeld. Ik heb nu het gevoel dat ik een toolkit heb, hoe ik toegang kan krijgen tot mijn kracht, verbinding kan maken met mijn baarmoeder, mijn hart en in MIJ zelf. En ik hou er echt van, MIJ!

Dat is een geweldige openbaring om dat te kunnen zeggen tegen mijzelf en tegen de wereld. De controle te hebben over mijn eigen seksualiteit, plezier en genezing is een daad van empowerment. Marianne is een geweldige leraar. Ze is zachtaardig, gefocust en diep toegewijd aan het wakker maken van de kracht van de yoni en baarmoeder van vrouwen. Ik kende de methoden die ze onderwijst uit boeken en probeerde ze alleen te doen, maar het is moeilijk om in de overgave te stappen, en daarom is het zo goed om door de oefeningen van het jade-ei te worden begeleid. Een veilige ruimte bieden is absoluut noodzakelijk om te kunnen loslaten en Marianne doet precies dat, met veel liefde en aanmoediging.

Ik zou Marianne zeker aanbevelen aan alle vrouwen, omdat ik denk dat vrouwen het verdienen te weten over de magische krachtplek die ze hebben tussen hun benen. De maatschappij leert ons niets over onze vrouwelijke geslachtsorganen, de meeste vrouwen kennen hun eigen anatomie niet eens en hoe ze hun bekkenbodemspieren kunnen versterken. Het is zo prachtig om te ontdekken dat er zoveel plezier en intimiteit in je eigen wezen te vinden is! Daarom zou ik elke vrouw aanraden die zich gestrest, verveeld, slaperig of gewoon nieuwsgierig voelt om aan hun relatie met hun yoni te gaan werken en te zien wat het voor hen betekent.

 

Marianne is geduldig en begrijpend in haar begeleiding, maar vertelt je ook wanneer je moet laten gaan, dieper moet duiken en door moet gaan. En hoewel ze aanwezig is, is haar begeleiding op zo'n manier dat jij je eigen reis ervaart, en het is een unieke individuele reis.

 

Dus wees moedig, bereidwillig, geduldig en liefhebbend met jezelf! Blijf de magie verspreiden, Marianne! '


 
Froukje van der Velde – Netherlands - Cultural anthropologist / Author / Musician 

"Ik heb een 6 weekse persoonlijke Jade ei-coachingsessies pakket met Marianne gedaan en vond het helemaal geweldig - keek elke week uit naar onze sessies!

 

Marianne houdt een kalme en tedere ruimte voor de oefening, die op momenten erg diep gaan. Ik voelde me altijd veilig en geliefd in haar aanwezigheid. Het voelde als een luxe om door een Jade-ei oefening met Marianne te worden geleid, alsof mijn innerlijke vrouw echt de kans kreeg om gevoed te worden en het gaf me een heel helder idee van wat mogelijk is met het Jade-ei wanneer het als een hulpmiddel wordt gebruikt voor seksuele meditatie-oefeningen.

 

De sessies waren een geweldig check-in-punt voor mij om betrokken te blijven en mijn eigen ritme op te bouwen. Ik ervaar nu een veel rijker gevoel van orgasme, op manieren die ik nog niet eerder heb ervaren, evenals een hernieuwd gevoel van heiligheid en goddelijkheid van seksualiteit. "
 
Marilou Snyders - South Africa

 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle
 • YouTube - Grey Circle

© COPYRIGHT 2017 Marianne van Katwijk. All rights reserved.

Contact | Privacy Policy | Disclaimer | Terms & Conditions