HOE KAN JE 

MET MIJ WERKEN?

 

Laten We Samenwerken

Er zijn een aantal manieren waarop ik mensen coach, nationaal en internationaal, evenals virtueel en persoonlijk. Je kunt aan mijn online YONIYOGA lessen meedoen, en de 6 weekse JADE-EI TRAINING doen. Voor couples facilitair ik de speelse TANTRIC TRANSFORMATION COACHING sessies en het RƎVO⅃UTIONARY RELATIONSHIPS coaching programma. 

 

Voel je vrij om deze pagina te bekijken en te zien waartoe jij of jullie je geroepen voelt ... Ik wil je/jullie graag helpen!

VOOR RELATIES

Hebben jullie hulp nodig, maar willen jullie niet in therapie, omdat je er niets voor voelt om ellenlange sessies te praten over de problemen? 

Wil je graag diepe verbinding, speelsheid, en oprechte liefde ervaren in je relatie? Heb je het gevoel alsof nu alles stil staat of juist alles alleen maar op irritatie, frustratie en frictie uit draait?

Hoe jullie je in je relatie voelen heeft een uitwerking op alle andere vlakken van je leven. Wanneer je een diepe, sterke, intieme band hebt met elkaar, vanuit verbinding, vertrouwen, veiligheid, en speelsheid, zal de levendigheid die in je relatie plaatsvindt ook de andere vlakken in je leven positief beïnvloeden. 

Je kunt kiezen uit twee zeer unieke programma's voor couples die de reis willen aan te gaan om hun relatie te herstellen:

RƎVO⅃UTIONARY RELATIONSHIP VIP  PROGRAMMA -

Dit programma gecombineerd met couples coaching is zeer uniek en werkelijk Revolutionary!

Het zal jullie niet alleen helpen om beide van binnen uit te veranderen (psssst...klein geheimpje hier: niemand kan een ander veranderen, je kan alleen jezelf veranderen), maar zal ook zorgen voor betere communicatie, diepere liefdes connectie creëren, jullie verbinden op een diepe spirituele manier en je seksleven vergroten!

Het programma is zowel diepgaand als leuk!

Je leert zeer effectieve, game-changing en revolutionaire tools om op een geheel nieuwe manier om met elkaar om te gaan, emotioneel, verbaal, seksueel en spiritueel.

Jullie beide krijgen 10 video/audio begeleiden oefeningen, welke (2x) 7 zelf-oefeningen en 3 couples oefeningen die je samen doet. De focus van deze oefeningen liggen op seksuele empowerment, omdat je seksuele energie de sleutel is tot echt diepe revolutionaire transformatie. Je krijgt een leven-lang toegang tot deze oefeningen.

 

Naast deze 10 weken oefeningen, ontvang je 9 couples coaching sessies. In deze sessies focussen we op connectie, communicatie, heling, en erotische intimiteit en seksualiteit.

 

Er is geen ander relatie programma op deze wereld die zo diepe transformationeel en revolutionair is voor jullie relatie . 

 

Boek je GRATIS introductie sessie HIER

Of boek je VIP Programma HIER

TANTRIC TRANSFORMATION -

Snakken jullie naar meer vuur en vlam en verlangen in jullie intieme relatie?

Verlangen jullie naar een diepe connectie? Zouden jullie beide graag je intimiteit met elkaar omzetten in een spirituele beoefening? Zodat jullie beide een betere/hogere/grotere versie van jezelf kan zijn en plekken die je voor onmogelijk hield kan bereiken?

Ben je er klaar voor om je partner te ondersteunen en om elkaar te helpen contact te maken met het hoger en grotere potentieel binnen in je, door middel van intimiteit samen?

Tantric Transformation helpt jullie om elkaar te ondersteunen in heling, zelf-liefde, zelf-acceptatie, en spirituele groei en bloei.

Je leert om veiligheid te creëren zodat jullie beide co-partners  zijn om de meest gerealiseerde versie van jezelf te zijn, en dat je relatie daar een onderdeel van is en deze transformatie ondersteund.

Dit programma is de cherry-on-the-top om jullie erotische intimiteit en seksleven een flinke boost te geven, en wel op een manier zodat je seksleven jullie meest fun  en beste spirituele beoefening wordt.

Boek je GRATIS introductie sessie HIER 

VOOR VROUWEN

Veel vrouwen worstelen met hun zelfvertrouwen, hun seksualiteit, hun lichaamsbeeld, hun gevoelens en emoties, en hun verlangens. Je bent niet de enige. En dat weet ik vanuit mijn eigen persoonlijke ervaring.

Wanneer je je sterker en zelfverzekerder voelt vanuit die diepe innerlijke kern van je wezen, ben je in staat om je gekozen realiteit te creëren, instaat om JA te zeggen tegen je doelen, dromen, verlangens en behoeften.

Er zijn verschillende manieren om met mij samen te werken:

1-OP- 1 COACHING - 

 

In deze coaching sessies creëren we helderheid en inzicht in wat je verlangens en dromen zijn, is er ruimte voor diepe heling, en creëren we diepe blijvende transformatie zodat jij je wild sensuous confidence kunt bevrijden - op een manier die supergemakkelijk en eigenlijk LEUK is. 

Zodat je kunt beginnen te genieten van je eigen lichaam, je sensuele sensaties kunt voelen, extase en plezier kunt ervaren, volledig zelfvertrouwen in je eigen lichaam kunt hebben en kunt genieten van een levendige seksualiteit.

De tools die we gaan gebruiken in deze sessies lopen uiteen van gewone praat-coaching, adem-technieken, positieve psychologie, energie-psychologie tot meditatie, Tantra en Taoïstische oefeningen.

Lees alles over 1-op-1 coaching HIER

ONLINE YONI YOGA LESSEN - 

Yoni Yoga is een sensuele zelf-liefde beoefening die ontwikkeld is voor vrouwen die zich dieper verbonden willen voelen met hun eigen lichaam, sensualiteit, seksualiteit, seksualiteit, levens-energie, en de vrouwelijke essentie  die opgeslagen ligt in de Yoni (vulva, vagina, baarmoeder, baarmoedermond, eierstokken). 

Door het versterken van je bekken-bodem en vagina spieren, je te verbinden met de sensaties in je baarmoeder en baarmoedermond kun je je orgastisch potentieel bereiken, je vrouwelijke sensualiteit ontwaken en je sensuele essentie belichamen.

Yoni Yoga is een sensueel empowerment beoefening, waarbij je focussed op je eigen innerlijke wereld van sensaties. 

Het gaat om jezelf opvullen met liefde, plezier, energie, sensualiteit, en genot, zodat je heelheid van binnenin gaat ervaren.

Bekijk de introductie video HIER

Of  koop HIER  je online Yoni Yoga Sequence

6 WEEKSE JADE-EI TRAINING -

Voel je dat er meer is en je wil je ervaren waar je echt toe in staat bent?

 

Leer de eeuwen oude Jade- ei beoefening  en ervaar in 6 weken hoe je dit krachtige hulpmiddel een manier is om op een gemakkelijk en fun manier transformatie te ervaren en je seksuele energie te gebruiken als spirituele beoefening.

 

Laat jezelf echt voelen wie je bent en sta jezelf toe je speelse, vreugdevolle essentie te uiten die je plezier geeft in het leven.

De training bestaat uit zes lessen van ieder ander half uur en elke week een live Q&A met Marianne, zodat je al je vragen kan stellen die je tegenkomt tijdens het werken met het Jade-ei.

Lees alles over het Jade-ei programma HIER

Of schrijf je HIER  in voor het Yoni Power Programma

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

© COPYRIGHT 2017 Marianne van Katwijk. All rights reserved.

Contact | Privacy Policy | Disclaimer | Terms & Conditions