By Marianne van Katwijk

WILD

SEX MAGIC

 

SHAMAN

Let's restore your sexual pleasure and bliss!

Hi, mijn naam is Marianne, ik ben een Shamanic Sex Magic Practitioner, een Sociaal Psycholoog, een Sacred Sex, Love & Relationship Therapeut, een Energetic Healer, een Moeder en een Baddass Business Woman. 

Waarom zou je met mij willen werken?

Niet alleen weet ik je te begeleiden in het terug vinden van jouw genot en turn-on, maar ben ik ook door dezelfde pijn als jij gegaan.

Tijdens de bevalling van mijn zoontje hebben ze een episiotomie toegepast (mijn vagina ingeknipt!) wat er voor zorgde dat ik in plaats van de seksueel actieve vrouw die ik was, nu allerlei dingen ervoer waardoor mijn seks leven niet meer bestond.

 

Ik voelde mij:

 • gespannen

 • een soort verlammend gevoel in mijn lichaam 

 • volledig in mijn hoofd

 • geen zin meer in seks en seks constant proberen te ontwijken

 • soms moest ik spontaan huilen (als we het probeerde)

 • wat ook weer gevoelens van schaamte opbracht

 • frustratie

 • pijn tijdens het vrijen (als het wel een keer lukte)

 • verdrietig & zwaar gevoel

 • onzeker

 • alsof mijn lichaam mij in de steek liet

 • een algeheel gevoel van ik ben niet goed genoeg

 • alsof mijn hele lichaam bevroren was

Tot op een bepaald moment ik van diep van binnen voelde, ik wil dit niet zo! Ik wil weer kunnen genieten. Ik wil me vrij voelen, en die speelsheid weer ervaren, genot en turn-on. Ik wil dat allemaal weer in mijn eigen lichaam kunnen voelen! Ik ga er voor zorgen dat ik dat weer voel!!

En het is me gelukt!!

Niet alleen kan ik weer genot, plezier, en turn-on in mijn eigen lichaam ervaren en me volledig vrij voelen in mijn seksualiteit met mijn partner, maar ben ik nu op een plek aangekomen waar ik nog meer pleasure & turn-on, genot en plezier voel dan ik ooit in mijn hele leven heb gevoeld!

Ik heb ervaren hoe vrijheid en een turned-on-life de sleutel is om je empowered, zelfverzekerd en verbonden te voelen met het Goddelijke, de Divine. En hoe mijn turn-on eigenlijk elk gebied van mijn leven krachtig beïnvloedt.

 

Wanneer ik turn-on ervaar, en voel dat ik vol plezier zit, dan bloeit mijn bedrijf, verdien ik meer, bloeit mijn relatie op en is mijn band met mijn kleine jongen levendig vrolijk, en vertrouw ik het leven zelf. Het hele leven bloeit dan letterlijk op als ik volledig vanuit mijn turn-on leef!

 

En ik wil dat met jou delen!

 

Ik heb meerdere spontane Sjamanistische initiaties ontvangen als kind. Deze inwijdingen ontketenden een natuurlijke sjamanistische kracht in mij. Waardoor ik een duidelijk stroom en verbinding met de kracht van het Universum ervaar. De energie van de Goddess/Source/Mother Nature stroomt vrij door mij heen. Deze diepe, krachtige energie en intuïtie gebruik ik in mijn sessies, zodat ik volledig aansluit op de behoeften van de vrouwen waarmee ik werk. Op die manier zijn de sessies en online-sessies volledig op maat gemaakt voor jou!!

 

Een uniek, customized premium immersion program dat tegelijkertijd super krachtig en fun is!

COSMIC ORGASMIC VIBRATION

Kies de weg die past bij jou

Goddess Power

half year Traject

€3850,-

(coming soon!!)

Live A Turned-on Life

Online Group Traject 

€500,- Early bird discount if you sign up before end of March!€1850,-

TESTIMONIAL

"I have learned to feel my body and trust that feeling. Instead of losing myself in thoughts. I noticed that my body has a voice too and I hear it now! I have accessed the power and energy in my womb space and it’s the gentlest and lovingly soft powerful energy I’ve ever felt. I can access my power, connect with my womb and with my heart and drop down into ME. And I really love it, ME! I am now being in control of my own sexuality, pleasure and healing.

This is such a huge act of empowerment!!"

Froukje van der Velde – Netherlands - Cultural anthropologist / Author / Musician 

THE TIME IS NOW!!

In essentie zijn alle vrouwen sjamanen, we zijn allemaal witches en energetische wezens. Maar de meeste van ons zijn volledig verwijdert van onze vrouwelijke essentie door duizenden jaren van conditionering, patriarchy, heksenverbrandingen, slut-shaming, en ons niet veilig voelen in deze wereld.

 

Daarnaast is er ook nog eens zo ongelofelijk veel onbewuste inprenting waarbij we worden aangeleerd om andere vrouwen niet te vertrouwen, worden we beschuldigt, beschaamt, klein gehouden. En daarboven op worden we diep ingeprent om ons lichaam niet mooi of goed genoeg te vinden. Er wordt ons subliem verteld dat ons lichaam hetzelfde hoort te functioneren als een mannen lichaam, en dat als we net zoveel waard willen zijn als mannen, dat we dan onze emoties niet mogen tonen, en altijd volledig op de AAN-modues moeten staan. Terwijl wij vrouwen in essentie diep verbonden zijn met het ritme en de cyclus van de natuur en dat we gewoon weg tijd nodig hebben om seksu​eel op te warmen.

Er zijn zo ongelofelijk veel vrouwen die zich ongemakkelijk in hun eigen lichaam voelen, afgesneden van hun seksualiteit, en dat gevoelloze, bevroren, vermoeide, overwerkte gevoel ervaren en 

zich vervreemd voelen van wie ze werkelijk in hun vrouwelijke essentie zijn!

 

Nu beginnen vrouwen vanuit alle hoeken van de wereld zich bewust te worden en te beseffen dat ze iets missen, en ze zich niet compleet voelen. Het is de wild-sexual-energetic-connection die ze missen.

Deze wild-sexual-energetic-connection is waar je in alignement bent met je intuïtie, je instincten, je kracht, je levensenergie en de energieën die je verbinden met moeder aarde en de Divine. Het is de plek waar jij het krachtige levens creërende wezen bent. En met levens creërend bedoel ik niet alleen het creëren van babies, maar meer het creëren van jouw eigen leven, of ideeën, projecten, verlangens en wensen.

Want wanneer jij diep verbonden bent met je eigen ware essentie, jouw wilde-vrouwelijke-natuur, jouw instinct, dan ben je de krachtige badass-sexy-queen waarnaar je verlangt te zijn. Die vrouw die weet wie ze is. Die vrouw die weet wat ze wil, die vrouw die weet hoe ze het leven moet creëren dat ze wil leven.
 

Ik begeleid vrouwen terug in hun kracht, herstel hun verbinding met hun wild-feminien-essence, en creëer een diepe verbondenheid met moeder aarde en de Divine. Ik help je terug in overeenstemming te komen met je hoogste visioen/wens van wie je wilt zijn en laat je de positieve kracht van jouw emoties, gevoelens en energieën van die wens ervaren en belichamen.

Mijn werk helpt je om jezelf toe te laten om te leven vanuit vrijheid en genot, living a turned-on life

Een leven waarin jij je levendig voelt, volledig seksueel bevrijdt voelt en vanuit die bevrijding leeft, waardoor jouw levensenergie vrijlijk door je lichaam kan stromen en jij je op deze manier verbonden voelt met de kern van het bestaan, jouw bestaan. 

So that you can birth into reality the life you desire to live.

Vrouwen hebben die kracht!! JIJ HEBT DIE KRACHT!! We zijn het simpelweg vergeten, of hebben het diep weg gestopt, omdat ons in het verleden is verteld, of ons is laten zien, of omdat ze ons hebben doen laten geloven, dat je niet veilig bent om volledig in je kracht te staan.

NU is de tijd daar dat we onze innerlijke krachten weer volledig mogen belichamen, zoals we dat duizenden jaren geleden ook hebben gedaan, in de tijd toen we de Godin aanbeden en sacred sex priestessess heilig waren. 

Let me guide you back into your wild expression of yourself, let me bring you HOME!

 

Come join me! And claim your power & pleasure and unleash your wildness!

Want to stay connected? 

And keep on hearing more from me? 

Sign up to become part of my Unleash Your Wildness Email List.

TESTIMONIALS

"Your program changed my life! When I look back from where we started and the journey we walked together, the process from the immense pain I had to now being WILD and FREE in my sexuality AND personality! I am so grateful for what you've taught me. 

 

I can now clearly say no when I feel a no, I feel so much more self-confident and sexy, I'm not shy to show my femininity and sexiness to the world anymore which is a greeaaaat feeling!! There is still allot to learn but I have reached so much already and it’s because of your guidance, THANK YOU GODDESS "

Sarah Jasmina - Marocco

" I am deeply committed to empower women to experience deep self love, pleasure and an authentic connection to their sexuality which will allow them to live a free and turned on life."

Marianne van Katwijk

Featured in:

SACRED SEXUAL POWER

Waarom zou je in godsnaam geld willen spenderen aan "vagina therapie"?? Of een t-shirt met een grote vagina erop willen dragen??!! (Ja dat is mijn andere passie, ontwerpen van Yoni Magic shirts, je kan ze in de "shop" gedeelte van de website vinden).

Nou ten eerste omdat jet TIJD IS!!! Het is tijd dat we de yoni/vagina/vulva/poessie de waardering geven waar ze recht op heeft. We hebben haar verkeerde namen gegeven, bespot, beschaamd, vernederd, ondergewaardeerd, mishandeld, gepijnigd, verkracht, terwijl is in werkelijkheid DIVINE is.

Zij is de deur, de heilige poort tot de essentie van het Universum.

Ze is de Creatrix

De brenger van Leven en Magie

We zijn niet van zijn rib gekomen, we zijn uit HAAR VAGINA gekomen!!

The coaching work I offer is an ancient power, that comes straight from source.

Het is diep sjamanistisch werk gebaseerd op wetenschappelijke kennis van lichaam en geest. Het is de vergeten vrouwelijke genezende kracht die langzaam terugkeert en zich hersteld op aarde.

Dit werk en de Yoni Magic shirts zijn gecreëerd voor elke vrouw die er geheel klaar voor is om haar kracht en magie terug te ijzen. En zich opnieuw wil verbinden met de vulvalisious YONI. 

The TIME IS NOW to bring back Divinity in living form.

 

Nu is de tijd om al het genot en turn-on die dit geweldige sacred vrouwelijk lichaamsdeel

bevat te herstellen. 

An awakend cunt becomes a QUEEN!!

Het is tijd dat PUSSY GRABS BACK, vanuit een plek van sacred communion. Een plek waar het niet wij vrouwen tegen de mannen is, maar een plek waar we zo diep verbonden zijn met onze eigen innerlijke essentie, dat we ons van binnenin gevoed en vervuld voelen en dat uitstralen. En dat zo intense ervaren dat we leven als de belichaming van de GREAT GODDESS.

Vanuit daar weten wat onze verlangens zijn, weten we onze grenzen aan te geven, luisteren we naar ons lichaam, spreken we onze waarheid, en zijn we niet langer bang voor onze kracht, pleasure, speelsheid, geluk en turn-on!!

IT IS TIME TO CHOOSE TO LIVE A TURNED-ON LIFE!!!

 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle
 • LinkedIn - Grey Circle
 • YouTube - Grey Circle

© COPYRIGHT 2017 Marianne van Katwijk. All rights reserved.

Contact | Privacy Policy | Disclaimer | Terms & Conditions